El BBVA ven el seu negoci immobiliari per 4.000 milions d’euros

El BBVA ven el seu negoci immobiliari

El BBVA ha comunicat que ven el seu negoci immobiliari a Cerberus per 4.000 milions d’euros

La intenció del president del BBVA Francisco Gonzàlez es traspassar el 80% del negoci immobiliari a la nova societat Cerberus Capital Management. Aquesta nova estratègia, centra al BBVA exclusivament en temes bancaris i financers, sent el banc amb menys risc immobiliari dins el sector.

BBVA el banc amb menys pisos

La cartera esta composada per uns 80.000 immobles amb un valor aproximat de 13.000 euros, a més de tota la infraestructura necessària per la gestió. El preu final vindrà determinat pels actius totals aportats, amb un càlcul aproximat d’uns 5.000 milions d’euros.

Carlos Torres Vila conseller delegat de BBVA, destaca que aquesta operació posiciona molt favorablement BBVA, amb la resta d’entitats, reduint significativament el risc immobiliari i permetent reforçar el procés de transformació a l’entitat. La majoria d’actius estan ubicats a Catalunya, la comunitat de Madrid, i el País Valencià.

 

L’entitat ha anunciat el compromís amb els seus socis, en importants inversions addicionals a Espanya, per augmentar el creixement econòmic.

Puntua l'article
[Total: 0 Average: 0]
  Share:

Author: Redacció Central de Catalunya Directe

Puntua l'article
[Total: 0 Average: 0]

Deixa un comentari

*