Els Bombers de la Generalitat i els d’Andorra marxen a Colòmbia

Els Bombers de la Generalitat i els d’Andorra viatgen a Colòmbia per lliurar material tècnic als Bombers locals

Una delegació dels Bombers de la Generalitat i del Cos de Bombers d’Andorra ha viatjat fins a Colòmbia per donar material de treball a diferents parcs de bombers del país. L’expedició la integraven 8 persones, entre les quals hi havia el cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud, Joan Rovira, la responsable del magatzem central dels Bombers de la Generalitat, Montserrat Nebot, i 2 sotsoficials dels Bombers d’Andorra. La donació s’emmarca en el projecte ‘Bombers per Colòmbia’, que integren els 2 cossos de bombers de Catalunya i Andorra.

El viatge, d’una setmana de durada, ha permès als representants dels Bombers de la Generalitat i als d’Andorra, concretar amb les autoritats locals el lliurament del material. En concret es tracta d’un centenar de botes forestals i d’un miler d’equipaments de protecció individual. D’aquests, 500 seran repartits en diferents parcs de bombers d’Antioquía i els altres, a la resta del país. També es lliuraran diversos equips d’excarceració, d’extracció d’aigua i un hospital de campanya aportats pels Bombers d’Andorra.
En el transcurs de la visita, la delegació catalano-andorrana va fer al municipi d’Entrerríos una presentació de tot el material que es lliurarà, en un acte on hi varen assistir representants del Govern de Colòmbia, de 42 cossos de bombers d’Antioquía i de la ciutat. Els equips de protecció individual que es lliuraran, inclouran el logotip de la iniciativa; Bombers per Colòmbia, a més del topònim de la ciutat on s’utilitzaran a partir d’ara.

Author: Redacció Central de Catalunya Directe

Deixa un comentari

*