Catalunya serà independent

Resultats de l’enquesta d’intenció de vot realitzada als nostres lectors per al proper 21D

Ciutadans incrementarà presència al Parlament de Catalunya i serà una força decisòria

Càstig per al Partit Popular i per al PSC

Segons les votacions dels nostres lectors, realitzades electrònica i anònimament arreu de Catalunya, Junts x Catalunya guanyaria les eleccions sent la força més votada amb un 26% de la totalitat d’enquestats, el 23% votaria a Esquerra Republicana, sols un 3% al Partit dels Socialistes de Catalunya i un 1% al Partit Popular suposadament en símbol de càstig per la seva gestió del procés, un increment fins al 17% per a Ciutadans, seguida de la CUP amb un 15% i una davallada de Catalunya En Comú sols amb el 8% d’intenció de vot.

Si es compleixen els resultats d’aquesta enquesta, sumant les forces independentistes, podrien aconseguir més del 64% de la càmera del Parlament de Catalunya, més de l’aconseguit fins al moment, amb el que els vots validarien sobradament el camí cap a una Catalunya independent. Amb aquestes dades, els partits unionistes no tindran cap opció a la presidència de la Generalitat de Catalunya.

En ser un dia de votació laborable i amb quatre hores de permís per a realitzar el dret a vot, es preveu la afluència més massiva de participació de la història.

 

Puntua l'article
[Total: 0 Average: 0]

Author: Redacció Central de Catalunya Directe

Puntua l'article
[Total: 0 Average: 0]

Deixa un comentari

*