Centre Dental Les Escoles, el millor pel teu somriure

Al Centre Dental Les Escoles aconseguiràs el teu veritable somriure

Centre Dental Les Escoles

Carretera Castellar 38, Terrassa

centraldental@lesescoles.com

93 784 28 29

L’equip de Les Escoles està especialitzat en diferents àrees

A la clínica dental trobaràs professionals especialitzats en les diferents àrees de l’odontologia per tal de cobrir totes les necessitats de salut de les persones. A més, aquest professionals estan en continua formació.

Entre els diferents serveis que es poden trobar hi ha: pròtesi i rehabilitació, cirurgia, implantologia, ortodòncia, endodòncia, cirurgia oral i periodòncia, gerodontologia, estètica dental, odontopediatria, implants, conservació, atenció al pacient, higiene bucodental.

El centre compte amb un equip tecnològic molt avançat com el TAC, càmera intraoral i tecnologia digital, el que permet diagnosticar i tractar amd més eficàcia i eficiència els problemes bucodentals.

Amb un tracte sensible i humà, en aquesta clínica dental també fan difusió d’accions preventives, d’aquí que la seva filosofia sigui: les persones, per damunt de tot. A més, pots aprofitar les ofertes i les xerrades que fan i que es publiquen a les seves xarxes socials.

Author: Catalunya Directe

#Xarxa integrada de #diaris #digitals #oberts #directes #plurals #socials i #solidaris. #Autopublica al teu #diari #local o #comarcal http://www.catalunyadirecte.com/autopublica

Deixa un comentari

*