Felicitats Terrassa és el primer diari en publicació directa de Catalunya

Terrassa Notícies ja és el primer diari digital en funcionament totalment directe sense redactors i en català

El mateix lector també és el mateix periodista en primera persona

Un somni sorgit d’un cercle d’emprenedors d’arreu de Catalunya que es materialitza

Arriba l’era de la premsa col.laborativa un pas més a la revolució digital, a la veritable democratització dels mitjans de comunicació i a la llibertat de premsa

La participació d’entitats, clubs, associacions directament a través del web, en format word press permet a entitats, associacions de veïns, comunitats, ong’s, fundacions, plataformes ciutadanes, sindicats i col.lectius publicar directament i en primera persona, les seves notícies, esdeveniments, així com els resultats dels partits, imatges i cròniques des de la pròpia tauleta o computadora.

La premsa col.laborativa de tota la xarxa de diaris integrats a Catalunya Directe, s’estrena a Terrassa, amb una expansió prevista durant els propers mesos per les principals ciutats catalanes.

Les notícies en primera persona, de primera ma, sense filtres, ni intermediaris, aporten rapidesa en l’actualitat, i una mirada real i propera a les veritables necessitats de cada comunitat, de cada població i de cada comarca. Des de prop, i amb una nova consciència en plantejar la comunicació.

Ens encanten les xarxes socials, i continuem treballant de la mà amb elles. Els diaris digitals integrats a Catalunya Directe volen donar la possibilitat a què qualsevol persona amb una tauleta o un ordinador pugui donar a conèixer la seva opinió, plural i democràticament, de manera directa, i senzilla.

Seguint els passos indicats, qualsevol persona pot publicar una noticia sobre la seva entitat, associació, club esportiu, ciutat o comarca en breus minuts. Articles d’opinió de la gent normal, no dels escriptors habituals. Catalunya Directe fa entrega de totes les seves plataformes perquè la ciutadania participi gratuïtament i les faci servir per comunicar-ho a la resta de usuaris i lectors, de la ciutat, de la comarca i de tota Catalunya.

Durant els mesos vinents s’aplicarà l’automatització perquè qualsevol pugui publicar directament, a les principals ciutats de la província de Barcelona, Terrassa ja en funcionament, Sabadell, Sant Cugat, Barcelona, Cornellà, Manresa, Mataró, Granollers i Vic. En segona fase continuaran les principals ciutats de la província de Tarragona, fins a arribar a tota Catalunya.

Felicitats Terrassa, ciutat d’emprenedors.

Author: Redacció Central de Catalunya Directe

Deixa un comentari

*