Junqueras no sortirà de la presó per anar al Parlament

Junqueras no anirá a la constitució del nou Parlament

Oriol Junqueras no podrà anar a la constitució del nou Parlament el proper 17 de gener tal i com ha anunciat el jutge Pablo Llarena decicint incapacitar l’exvicepresident de la Generalitat, a Jordi Sánchez i Joaquim Forn. A més haurà de delegar el vot ja que no podrà anar presencialment als plens del Parlament.

El jutge recorda que Oriol Junqueras es troba a la presó ‘per les funcions de representació’ que tenia quan van ocórrer els fets, a més no hi han garanties de que no vagi a fer el mateix si se li permet participar en els plens.

El jutge insta al Parlament de Catalunya que ‘habilitin els instruments precisos’ perquè Joaquim Forn, Oriol Junqueras i Jordi Sánchez ‘puguin accedir a la seva condició de parlamentaris, sense sortir de la presó’.

El jutge Llarena ha pres aquesta decisió després de que la defensa d’Oriol Junqueras demanes per escrit ser traslladat a la presó barcelonina de Can Brians així com tenir permís per poder anar a votar als plens del Parlament, en particular al del proper 17 de gener en el qual quedarà formada la nova càmera catalana.

E

Puntua l'article
[Total: 0 Average: 0]

Author: Redacció Central de Catalunya Directe

Puntua l'article
[Total: 0 Average: 0]

Deixa un comentari

*