Amb Look espais cuines amb elegància

Cuines de disseny a preus dels ‘80

Look Espais i Cuines ens torna a sorprendre. Aquest cop, arriba per ensenyar-nos un disseny únic per a les nostres cuines, una línia de mobles pràctica i elegant.

El mobiliari de cuina presenta tots els detalls per a que puguis ordenar els estris de la manera més còmode possible. Amb calaixos desmuntables, pots organitzar per departaments tots els objectes que hi guardis. Això ens permet la màxima eficiència a l’hora d’aprofitar els espais. A més, no ens trobem amb complicacions a l’hora de netejar, ja que els compartiments dels calaixos són desmuntables i hi caben al rentavaixelles, i la superfície dels mobles es pot netejar amb productes bàsics de cuina.

LOOK ESPAIS

L’estil que marca aquesta nova línia conforma una elegància gràcies als tons blancs que hi predominen. A l’interior dels armaris i calaixos, ens trobem amb colors grisos metal·litzats que ens traslladen a la última moda en termes culinaris. Podem dissenyar un espai acollidor en consonància amb la resta de la casa i adaptat a les necessitats de cada cuina.

LOOK ESPAIS

Així doncs, Look Espais i Cuines ens posa la vida molt més fàcil, seguint les seves regles d’or: practicitat, comoditat i modernitat. I no dubtis en demanar els teus mobles adaptats a la teva cuina, fets a mida i amb els millors preus! Ara disposes de models de pagament que t’ho posaran tot més senzill.

LOOK ESPAIS

Per a més informació, clicar aquí.

Author: Catalunya Directe

#Xarxa integrada de #diaris #digitals #oberts #directes #plurals #socials i #solidaris. #Autopublica al teu #diari #local o #comarcal http://www.catalunyadirecte.com/autopublica

Deixa un comentari

*