Més de 3.050 empreses ja han marxat de Catalunya

3.050 empreses ja han traslladat la seva seu social fora de Catalunya

Més de 3.050 empreses ja han traslladat la seva seu social a fora de Catalunya des del 2 d’octubre i fins al 5 de desembre de 2017, baixant el ritme de sortida els darrers dies, dimarts passat sols 19 empreses, segons el Colegio de Registradores Mercantiles de España, malgrat l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola.

Al mes de novembre 894 empreses havien traslladat la seva seu social, fora de Catalunya, amb una mitjana d’unes 30 empreses diàries, després del referèndum del passat mes d’Octubre. Al mes d’Octubre 1.982 empreses van marxar.

El dia que es va registrar més sortida va ser el 19 d’Octubre amb 268 empreses, i el 9 d’Octubre amb 212 companyies, seguit del 10 d’Octubre amb 177.

Durant el darrer mes ha davallat la fuga d’empreses per sota de les 30 diàries, excepte a final de mes, i principi de Desembre on han repuntat a 34 empreses que han demanat sortir del registre a Catalunya.

Caixa Bank, Criteria Caixa, Abertis, Gas Natural, Banc Sabadell, Cellnex, Immobiliaria Colonial, Natur House, Service Point, Dogi, Oryzon, Pastas Gallo, La Bruixa d’Or, Codorniu, Grupo Planeta, Bimbo, Torras Papel, Cementos Molins, MRW, Cervecera San Miguel, Ballenoil, Allianz, Zurich, AXA, Adeslas, Vida Caixa, MGS, son algunes de les empreses que ja s’han traslladat a Madrid, el País Valencià, o les Balears.

Al contrari, 128 empreses s’han donat d’alta i s’han inscrit amb la seu social a Catalunya.

 

 

Author: Redacció Central de Catalunya Directe

Deixa un comentari

*