Oferta de Treball: Comercial de Publicitat

Seleccionem Comercial de Publicitat Executiu de Comptes

Si ets extravertit, tens dots comercials, bona presència, relacions públiques i t’apassiona la comunicació i internet, les xarxes socials, organitzar esdeveniments i col.laborar en equip per millorar, aquesta és la teva oportunitat de futur.

Seleccionem executius de comptes, assessors comercials per formar part del nou equip comercial del grup Catalunya Directe, que siguin residents i coneguin perfectament el teixit comercial, associatiu i entitats de:

Barcelona, Terrassa, Sabadell, Badalona, Manresa, Granollers, Sant Cugat, Cornellà Baix Llobregat, Vilafranca del Penedes, Vilanova i la Geltrú, Igualada, Vic,…

Tarragona, Reus, Tortosa, Valls,…

Lleida, Tàrrega, …

Girona, Figueres, Olot, Blanes,…

Imprescindible Català parlat i escrit, domini de les xarxes socials per captació, fulls de càlcul, llenguatge comercial als correus electrònics, molt bona presència.

L’empresa realitzarà test i dos entrevistes presencials per valorar candidatures.

Formació al sistema de treball del grup, CRM, cartera de clients, vendes, comissió per venda i premis per objectius, tant personals com de l’equip de vendes de la zona.

El treball l’adaptarà cadascú a l’horari comercial de la zona.

Ideal per a comercials de publicitat en atur, amb una petita formació a càrrec de l’empresa, combinant estudis amb altres feines.

També valorem comercialització a la vostra zona si ets agència de publicitat i comunicació locals.

Si hi estàs interessat/da, omple totes les teves dades aquí. 

Puntua l'article
[Total: 0 Average: 0]

Author: Redacció Central de Catalunya Directe

Puntua l'article
[Total: 0 Average: 0]

Deixa un comentari

*