Oferta de Treball: Comercial de Publicitat freelance

Seleccionem Comercial de Publicitat Executiu de Comptes freelance

Si ets extravertit, tens dots comercials, bona presència, relacions públiques, molts contactes, t’apassiona la comunicació i internet, les xarxes socials, organitzar esdeveniments i col.laborar en equip per millorar, aquesta és la teva oportunitat de futur, guanyaràs diners.

Seleccionem executius de comptes, assessors comercials freelances que ja treballin i tinguin cartera de clientes, per comercialitzar elTeuDiari a Terrassa, que siguin residents i coneguin perfectament el teixit comercial, associatiu i entitats de Terrassa

Imprescindible Català i Castellà parlat i escrit, domini de les xarxes socials per captació, fulls de càlcul, llenguatge comercial als correus electrònics i molt bona presència.

L’empresa realitzarà test i dos entrevistes presencials per valorar candidatures.

Formació al sistema de treball des de CRM, cartera de clients, vendes, comissió per venda i incentius per objectius, tant personals com de l’equip de vendes de la zona.

El treball es pot fer des de l’smartphone i l’adaptarà cadascú a l’horari comercial de la zona, passant reports diaris, amb reunió setmanal.

Ideal per a comercials de publicitat que ja tinguin cartera, amb una petita formació a càrrec de l’empresa, combinant estudis amb altres feines.

També valorem comercialització a la vostra zona si ets agència de publicitat i comunicació locals.

Si hi estàs interessat/da, omple totes les teves dades aquí. 

Author: Redacció Central de Catalunya Directe

Deixa un comentari

*