PaperEyes les ulleres de paper reciclat que triomfen

Les propostes responsables amb el medi ambient com les presentades per PaperEyes, empresa d’innovació terrassenca sedueixen a la fira Oh!eyewear

PaperEyes ha posat l’accent en el respecte i sostenibilitat amb el medi ambient, des de l’ús responsable, també des de la visió, i amb les muntures de les ulleres, a l’exposició celebrada als Salons de l’Hotel Alimara de Barcelona aquest cap de setmana, amb la participació de les principals marques, modes i tendències del sector de la visió.

Muntura PaperEyes de paper

Unes propostes renovadores, innovadores i exclusives, que parteixen de l’aprofitament de papers reciclats de periòdic, còmics i revistes.

Models de tendència, que a més són responsables i atractius i que han estat un dels atractius en la primera edició d’Oh! eyewear, els passats dies 22 i 23 d’octubre a Barcelona.

PaperEyes made in Terrassa

PaperEyes va néixer a partir de la inquietud d’un professional amb més de 25 anys d’experiència en l’ofici de la Òptica i Optometria, cercant anar més enllà, i trobant una nova línia que ha marcat tendència, per la sostenibilitat, pel respecte amb el medi ambient, per l’ecologia, pel disseny i qualitat d’alta gamma i per la comoditat pels usuaris, i tot amb un mètode tradicional, precís i artesanal, que ja s’exporta com a innovació terrassenca, arreu del món.

Author: Catalunya Directe

#Xarxa integrada de #diaris #digitals #oberts #directes #plurals #socials i #solidaris. #Autopublica al teu #diari #local o #comarcal http://www.catalunyadirecte.com/autopublica

Deixa un comentari

*