Patada a la democràcia i els drets al Parlament

Patada a la democràcia i els drets ciutadans de la mesa del Parlament de Catalunya

La mesa del Parlament nega la intervenció de diputats per al.legacions

Espectacle denigrant en un parlament europeu

El Parlament de Catalunya a vist avui vulnerats els mínims drets essencials de la ciutadania, vetant continuadament la intervenció i al.legacions de diputats electes, representants de la ciutadania catalana.

Carme Forcadell ha negat reiteradament la intervenció de Diputats, decidint arbitràriament saltant-se el reglament de la cambra i impedint als diputats electes, manifestar la seva disconformitat amb el procediment de la mesa del Parlament, per avançar amb el full de ruta del procès.

La vice presidenta Soraya Sáez de Santamaria en la Declaració de l’Estat feta aquest mateix migdia, a denunciat l’espectacle del Parlament de Catalunya de ‘Bochornoso’ dient ‘Mai havia sentit tanta vergonya com avui escoltant el ple del Parlament de Catalunya, sota el mandat de Carme Forcadell ha mort la democràcia’ a Catalunya. La vicepresidenta ha anunciat que el govern espanyol ha iniciat penals tant per Carme Forcadell, pels membres de la mesa i participants.

Abans d’acabar el matí la Fiscalia de l’Estat també ha anunciat una querella a tots els membres participants de la mesa del Parlament i la seva presidenta Carme Forcadell, per la vulneració del reglament intern, i els mínims drets fonamentats.

Els diputats al parlament del PP, PSC, Ciutadans i Catalunya Sí que es Pot, han quedat perplexes des del seu inici per la modificació de l’ordre del dia unilateral, per incloure l’aprovació de la Llei pel Referèndum, amb les negatives continuades de la presidenta del parlament, Carme Forcadell, quan no ha permès algunes intervencions dels diputats, no ha donat temps als partits per consensuar i redactar les esmenes, i s’ha saltat el reglament, malgrat els continuats avisos de diputats de les diferents forces polítiques, creant el desconcert, i una sensació dels pitjors temps dictatorials i absolutistes.

Joan Cosculluela ha demanat reiteradament a la presidenta el replantejament de la mesa del parlament en vulnerar el reglament i atemptat contra els principis democràtics, en un exercici de seny parlamentari, ignorat per la presidenta i per la mesa, creant el desconcert en saltar-se el reglament de la cambra.

Miquel Iceta també ha anunciat a la presidenta i a la cambra prendre mesures constitucionals, arran de l’actuació unilateral de la mesa del parlament, desoint les esmenes dels diputats i vulneració del reglament estatutari.

A la tarda Forcadell ha ampliat fins a les 16.00h. el temps per presentar les esmenes dels partits de l’oposició, però la vulneració als drets mínims fonamentals i democràtics dels ciutadans catalans als seus diputats electes i l’estatut, han estat totalment ignorats i trepitjats en un exercici digne de la pitjor monarquia absolutista.

 

 

 

Puntua l'article
[Total: 0 Average: 0]

Author: José Fuentes Moya

Aconseguidor, Emprenedor, Venedor, Creatiu, Comunicador, RRPP, Consultor en Publicitat i Gestió de Mitjans, Formador, Terapeuta

Ha estat:
Locutor a Matadepera Ràdio, Ràdio Terrassa CADENA SER VALLÈS i Localia TV VALLÈS

Executiu de Comtpes i Esdeveniments Especials a Vallès FM, RÀdio Club 25, i Kiss FM Catalunya.

Director de Màrqueting, Relacions Públiques i Publicitat a PIÚ Sabadell. Number One, Fòrum i Ciutat La Nit de Parc Vallès a Terrassa.

Formador, Terapeuta.

Voluntari Cooperant a Perú amb l’ONG Associació d’Ajuda als Nens de Chiclayo, i amb l’Hospital Infantil Sant Joan de Déu de Barcelona.
Actualment és formador d’equips de treball i vendes en superació, i motivació activa.

Actualment és:
Fundador de GrupCamí
Mitjans de Comunicació Actius i Col.laboratius
ProActivaRadio
BadalonaNotícies
SabadellNotícies
TerrassaNotícies
GranollersNotícies
ManresaNotícies
CornellàNotícies
ReusNotícies

Consultor i formador inspirador i motivador d’equips de treball.

@josefuentesmoya

Puntua l'article
[Total: 0 Average: 0]

Deixa un comentari

*