Puigdemont: ‘els nostres ens han sacrificat’

Puigdemont confesa a Comín: ‘això s’ha acabat els nostres ens han sacrificat’

L ‘expresident’ confessa al diputat d’ERC a través d’un missatge de mòbil que ‘el pla de la Moncloa ha triomfat’

Gran Exclusiva dels companys de Tele 5 ‘ El programa d’Ana Rosa’ difon el missatge de Puigdemont

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha reconegut que ‘el procés independentista ha acabat’ i que ‘els seus propis coreligionaris li han sacrificat’ com a candidat després que el ‘Pla de la Moncloa ha triomfat’, segons uns missatges de text que ha difós Tele 5.

La cadena televisiva ha afirmat aquest dimecres que Puigdemont va enviar aquests missatges ahir al diputat d’ERC Toni Comín, un dels escapolits a Bèlgica, poc després que s’ajornés el debat d’investidura en el Parlament, i en els quals el candidat de JxCat admet que es tornen a viure ‘els últims dies de la Catalunya republicana’.

‘El pla de Moncloa triomfa, solament espero que sigui veritat i que gràcies a això puguin sortir tots de la presó perquè si no el ridícul històric, és històric’, escriu l’expresident català en un dels missatges revelats per ‘El programa d’Ana Rosa’.

Puigdemont confessa a Comín que té clar que ‘això ha acabat’ i que els seus els han ‘sacrificat’, almenys a ell, i recorda les paraules del portaveu d’ERC al Congrés, Joan Tardà, avançant que potser caldria “sacrificar” al candidat de JxCat.

 

Author: Catalunya Directe

#Xarxa integrada de #diaris #digitals #oberts #directes #plurals #socials i #solidaris. #Autopublica al teu #diari #local o #comarcal http://www.catalunyadirecte.com/autopublica

Deixa un comentari

*