Rosa Maria Rodriguez Téllez presenta el conte ‘Gracias Vida’ a Terrassa

‘Gracias Vida’ el conte de Rosa Maria Rodríguez Téllez per ajudar els nens a entendre la pèrdua d’un ésser estimat es presenta aquest divendres a la Biblioteca Central de Terrassa

Un conte infantil de positivitat i superació personal que explica la mort d’un familiar sense dir la paraula mort

Rosa Maria Rodriguez Téllez a escollit la Biblioteca Central de Terrassa per presentar el seu conte, un luxe per les famílies egarenques. L’autora plasma al conte molt de la seva vida en una pèrdua familiar, fent servir molta psicologia i intel.ligència emocional per fer entendre als infants aquest moment vital tan dur i delicat per a qualsevol família.

Gràcies, vida’, és un conte infantil que busca ajudar als nens a superar la mort d’un ésser estimat i es presentarà aquest divendres tarda 02 de Febrer a les 18:30h amb entrada gratuïta a la Biblioteca Central de Terrassa, al Passeig de Les Lletres, molt a prop de l’Estació del Nord de Terrassa. Rosa Maria no ha parat de fer entrevistes, presentacions i conferències des que va presentar el conte a Eivissa, la seva illa.

El seu testimoni de superació i el conte per ajudar els seus nebots ara pot ajudar a molts nens al món

Aquesta obra neix de la seva pròpia experiència i l’emoció es toca en parlar amb ella: ‘La meva cunyada va morir donant a llum de la meva tercera neboda el 20 d’agost de 2015. La vida va deixar a una nena de 7 anys, un nen de 4 anys i una nounada sense mamà. A través de l’intent d’ajuda a la meva neboda em vaig adonar que hi havia molt poca literatura infantil que tractés la mort com a tema central’, ens explica Rosa Maria Rodríguez Téllez.

Ella és infermera i té una sensibilitat especial amb els humans i molt més amb els infants, aquesta va ser la inspiració per cercar informació i materialitzar la seva idea en un conte que ajudés i acompanyés als més menuts en el procés de dol, d’una manera subtil i sensible.

A totes les seves intervencions i presentacions ens convida a parlar naturalment de la mort amb els infants, i no deixar-ho de banda agreujant una emoció que tard o d’hora sortirà, alguns a la fase adolescent o adulta.

 

 

Author: José Fuentes Moya

Aconseguidor, Emprenedor, Venedor, Creatiu, Comunicador, RRPP, Consultor en Publicitat i Gestió de Mitjans, Formador, Terapeuta

Ha estat:
Locutor a Matadepera Ràdio, Ràdio Terrassa CADENA SER VALLÈS i Localia TV VALLÈS

Executiu de Comtpes i Esdeveniments Especials a Vallès FM, RÀdio Club 25, i Kiss FM Catalunya.

Director de Màrqueting, Relacions Públiques i Publicitat a PIÚ Sabadell. Number One, Fòrum i Ciutat La Nit de Parc Vallès a Terrassa.

Formador, Terapeuta.

Voluntari Cooperant a Perú amb l’ONG Associació d’Ajuda als Nens de Chiclayo, i amb l’Hospital Infantil Sant Joan de Déu de Barcelona.
Actualment és formador d’equips de treball i vendes en superació, i motivació activa.

Actualment és:
Fundador de GrupCamí
Mitjans de Comunicació Actius i Col.laboratius
ProActivaRadio
BadalonaNotícies
SabadellNotícies
TerrassaNotícies
GranollersNotícies
ManresaNotícies
CornellàNotícies
ReusNotícies

Consultor i formador inspirador i motivador d’equips de treball.

@josefuentesmoya

Deixa un comentari

*