SoniSolutions l’start-up catalana que ha guanyat el Mentor Day Canarias

SoniSolutions l’start-up catalana fundada a Lleida que ha guanyat el Mentor Day Canarias

La 33ena edició de la setmana d’acceleració Mentor Day Canarias premia una empresa catalana

Emprenedors de tota Espanya i Internacionals presenten els seus projectes innovadors a la setmana Mentor Day de Tenerife

En aquesta setmana d’acceleració han concorregut més de 80 start-ups internacionals, d’Espanya i una catalana que ha estat la guanyadora. El premi ha estat per l’empresa SoniSolutions, fundada per Joan Ribal, a Lleida amb presència a tota Catalunya, ara desenvolupant nous projectes d’eficiència industrial i per empresses de serveis, millora de processos industrials, digitalització, indústria 4.0, optimització de recursos i processos, des de l’acceleradora de Terrassa, Kautic40, amb Orbital40, Leitat i Ajuntament de Terrassa, solucions testades al mercat català, que triomfen arreu. Es tracta d’una proposta que està desenvolupada amb tecnologia d’indústria 4.0 o fàbrica intel·ligent.

SoniSolutions t’ajuda a fabricar més, millor i més econòmic

El certament a servir per expandir la col.laboració també amb empreses del Parc Tecnològic de Tenerife, cooperant amb transferència tecnològica i coneixement per créixer i arribar a nous mercats globals.

Un fet destacable de l’empresa i el projecte es la seva vinculació a emprenedoria social, facilitant la tecnologia de forma gratuïta a institucions amb caire social, solidari i sense ànim de lucre, com ONG’s i associacions.

El guanyador també es beneficiari dels plans de formació i acceleració amb la Patronal Cecot catalana.

Els emprenedors varen tenir l’oportunitat de seure amb una selecció de 70 experts especialistes que varen revisar i estudiar, la viabilitat real dels projectes individualment amb cada candidatura i projecte.

Premi ‘Mentor Day Canarias’

Van fer lliurament del premi Inversors locals i internacionals i per el conseller delegat de la Societat per al Desenvolupament Econòmic de Canàries, Sodecan, José Joaquín Bethencourt. Una iniciativa de la Conselleria d’Economia, Indústria, Comerç i Coneixement del Govern de Canàries, impulsada a través de l’Agència Canària de Recerca, Innovació i Societat de la Informació (ACIISI)

 

 

Author: José Fuentes Moya

Aconseguidor, Emprenedor, Venedor, Creatiu, Comunicador, RRPP, Consultor en Publicitat i Gestió de Mitjans, Formador, Terapeuta

Ha estat:
Locutor a Matadepera Ràdio, Ràdio Terrassa CADENA SER VALLÈS i Localia TV VALLÈS

Executiu de Comtpes i Esdeveniments Especials a Vallès FM, RÀdio Club 25, i Kiss FM Catalunya.

Director de Màrqueting, Relacions Públiques i Publicitat a PIÚ Sabadell. Number One, Fòrum i Ciutat La Nit de Parc Vallès a Terrassa.

Formador, Terapeuta.

Voluntari Cooperant a Perú amb l’ONG Associació d’Ajuda als Nens de Chiclayo, i amb l’Hospital Infantil Sant Joan de Déu de Barcelona.
Actualment és formador d’equips de treball i vendes en superació, i motivació activa.

Actualment és:
Fundador de GrupCamí
Mitjans de Comunicació Actius i Col.laboratius
ProActivaRadio
BadalonaNotícies
SabadellNotícies
TerrassaNotícies
GranollersNotícies
ManresaNotícies
CornellàNotícies
ReusNotícies

Consultor i formador inspirador i motivador d’equips de treball.

@josefuentesmoya

Deixa un comentari

*