equilibri

Una vida en equilibri, la sensació de fluir

Tots caminem buscant una vida en equilibri, encara que sigui inconscientment. Busquem equilibri i moltes vegades no és tant per gaudir-sinó per evitar problemes.

Si parles amb qualsevol persona li resultarà més fàcil dir-te què és el que no vol que el que sí que vol. Això passa perquè estem dissenyats per evitar el dolor.

Paradigma d’una vida en equilibri

Si el que vols és una vida en equilibri has de fer un canvi de paradigma enorme. En primer lloc, permetre’t el luxe de saber gaudir de la vida i poder veure les coses fantàstiques que aquesta té. Perquè sí, perquè la vida depèn dels ulls amb què els mires, quan portes les ulleres de estic de bon humor i res ni ningú em torçaran el dia, fins i tot les pitjors situacions es viuen diferents. Te’n recordes de la cançó dels Monty Python de la vida de Bryan, si la de always look at the Bright side of life? Només amb xiular aquesta cançó ja canviarà el teu humor …

Potser pensis que això és molt fàcil de dir i difícil de fer … (veus! Ja t’estàs autolimitant ….) Però si és així et proposo un petit exercici. Un exercici que no et portarà més de 10 minuts al dia i que canviarà la teva percepció … Consisteix en escriure cada dia quan t’aixeques 3 agraïments, al que tu vulguis o et sentis agraït. Entens la diferència entre aixecar-se i pensar en tot el que has de fer o en totes les coses bones que tens? Doncs aquest és un petit canvi, però molt poderós, i si vols acabar de fer-ho bé, pots fer el mateix just abans d’anar a dormir …

Si agraeixo de bon matí ja estic canviant l’enfocament i tendiré a sentir que la meva vida està en equilibri, fins i tot, puc arribar a sentir que visc a pronoia.

Quan entres en el cercle viciós d’agraeixo, em sento bé, tot va millor i agraeixo només cal continuar introduint variables en l’em sento bé, per exemple; aportar a la comunitat, fer exercici, aconseguir objectius, millorar els teus ingressos …

Fixa’t que vas introduint altres factors que fan que et sentis bé, altres factors que podràs agrair, i que reforçaran la teva creença de vida en equilibri, d’estabilitat, i de tenir uns fonaments d’estabilitat.

Comprova si està la teva vida en equilibri

Tot el que he explicat fins ara, no té cap sentit si no tens ni idea d’on parteixess. Per conèixer quin és el teu origen i quin nivell de vida en equilibri tens ,et recomano que facis l’exercici de la roda de la vida.

Aquest exercici resulta molt gràfic i et dóna una idea exacta de si portes una vida en equilibri. Si la roda és simètrica significarà que la teva vida roda i que flueix, i si no és simètrica ja saps per on començar a treballar perquè estigui en equilibri.

Si t’ha agradat Comparteix, i si vols fer un comentari segur que a moltes persones els és útil … I recorda que compartir és estimar i contribuir

  Share:

Deixa un comentari

*